Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Szállítás

 

Házhozszállítás

 

A megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Logisztikafutárszolgálat végzi. Így tudjuk elérni a legalacsonyabb szállítási költséget, így jut Ön is a lehető legolcsóbban a megvásárolni kívánt termék(ek)hez. 

 

A Magyar Posta Zrt. kiterjedt kézbesítői hálózata a garancia arra, hogy az ország valamennyi településére vállalni tudjuk a megrendelt termék(ek) eljuttatását. Azért is választottuk őket, mert így amennyiben a postás kétszeri kézbesítési kísérletet követően sem találja a szállítási címen, úgy csomagját át tudja venni egy Önnek megfelelő  időpontban a legközelebbi  postahivatalban, ahol 1 hétig őrzik azt.  

A megrendelt termék(ek)et mérettől függően buborékfóliás bélelt borítékba, kartondobozba és/vagy postai védőpapírba csomagoljuk, azokat munkatársaink lezárják és átadják a Magyar Posta Logisztika munkatársának kiszállításra. 
A szállítás pontossága és gyorsasága érdekében elengedhetetlen, hogy regisztrációjakor pontosan töltse ki a szállítási cím mezőt és lehetőség szerint telefonos elérhetőségét is megadja. Számlát és esetlegesen a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük minden esetben vizsgálja át a csomagot kézbesítéskor! Amennyiben sérült, vagy hiányos minden esetben kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt csak jegyzőkönyv csatolásával fogadunk el.
A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-18 óráig történik. Megrendelését fenti időponttól eltérő időben is leadhatja, annak feldolgozása azonban csak fenti időtartamban történik meg. Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja megrendelésének feldolgozását. Általánosságban elmondható, hogy a megrendelést követő 2-5 munkanapon belül teljesítésre kerül a megrendelés. A webshopunkban délelőtt 11.00-ig feladott megrendelések még aznap átadásra kerülnek a futárszolgálat részére. A feldolgozás késedelmességéért nem vállalunk felelősséget, azonban amennyiben a megrendelés teljesítése a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe, úgy e-mailben tájékoztatjuk. Az Egeszseget.hu webshop fenntartja a jogot, hogy akár a visszaigazolt megrendelés esetén is – részben vagy egészben – elálljon a szerződéstől és visszautasítsa a megrendelés teljesítését. Részleges vagy nemleges teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően történhet.

A házhozszállítás díja:

Nyíregyházán és vonzáskörzetében* a házhozszállítás díja csak 500 Ft**!

(*: Borbánya, Kertváros, Nyírszőlős, Oros, Sóstófürdő, Sóstóhegy)
 

 Utánvétes fizetéskor

50.000 Ft rendelési összegig 1510 Ft

**50.000 Ft rendelési összeg felett a kiszállítás ingyenes

Előre utaláskor és bankkártyás fizetés esetén   (bankkártyás fizetés lehetőségének kidolgozása folyamatban van.)

50.000 Ft rendelési összegig 1070 Ft

**50.000 Ft rendelési összeg felett a kiszállítás ingyenes


Amennyiben kézbesítési csomagjának súlya meghaladja a 10 kg-ot, 300 Ft szállítási pótdíj fizetése szükséges, melyről vissszaigazoló e-mailünkben értesítjük.


Felhívjuk figyelmét, hogy átutalással történő fizetés esetén, a megrendelt termék(ek)et a megrendelés során közölt díjnak a bankszámlánkra történő teljes körű megérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak.
Kérjük továbbá, hogy átutalás esetén a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelésszámot tüntesse fel a közlemény rovatban az azonosítás érdekében. Jelezni kívánjuk, hogy átutalás esetén az Ön megrendelése díjbekérőnek is minősül.

Amennyiben a kiszállítással kapcsolatban kérdése merülne fel, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat a (42) 417-90030/528-1384 -es telefonszámok egyikén!

 

Itt rendeljen lábbelit!

Kifinomult kényelmi cipőmárkák boltja

Facebook